گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

تاکید وزیر کشور بر افزایش محدودیت‌های تجمع و دورهمی در شهر‌های قرمز| «عادی‌انگاری» مهم‌ترین عامل افزایش کرونا است

  • کد خبر: ۱۱۷۷۵۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵
تاکید وزیر کشور بر افزایش محدودیت‌های تجمع و دورهمی در شهر‌های قرمز| «عادی‌انگاری» مهم‌ترین عامل افزایش کرونا است
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا، عادی انگاری را مهم‌ترین عامل افزایش این بیماری دانست و گفت: باید با روحیه و رویکرد جهادی اجازه تشدید بیماری کرونا را در کشور ندهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در چهل و پنجمین نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها در محل وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به روند افزایشی سویه جدید بیماری کرونا در کشور، افزود: باید برای استان‌هایی که با افزایش ابتلا به بیماری کرونا مواجه شده‌اند؛ مداخلات موثر برای کنترل هر چه سریع‌تر بیماری داشته باشیم.

وی بر ضرورت افزایش محدودیت‌های تجمع و دورهمی در شهر‌های قرمز کشور اشاره کرد و ادامه داد: عادی انگاری بیماری کرونا مهم‌ترین عامل افزایش بیماری است و برای همین باید با افزایش رعایت مقررات بهداشتی همچون استفاده از ماسک و تزریق دُز یادآور، اجازه رشد دوباره بیماری کرونا را در کشور ندهیم.

وزیر کشور پس از استماع گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص افزایش حدود ۶ درصدی بستری‌های کرونایی در کشور گفت: اجرای هر چه کامل‌تر طرح شهید سلیمانی همواره مورد تاکید ستاد ملی مدیریت بیماری کروناست و برای همین باید به صورت همگانی در امر مقابله با کرونا بسیج شویم.

موضوع تعیین تکلیف شدن وضعیت شرکت‌های واکسن ساز داخلی از دیگر محور‌های مورد اشاره فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا بود که گفت: براساس گزارش ارائه شده در حال حاضر هفت نوع واکسن در کشور در حال تولید است و در این خصوص مسئولان وزارت بهداشت بایستی نسبت به ادامه فعالیت شرکت‌های واکسن ساز حسب تخصص و توانمندی علمی و نیاز کشور تصمیم گیری لازم را داشته باشند.

وحیدی اضافه کرد: برخی از شرکت‌های داخلی واکسن‌ساز، مجوز‌های اضطراری فعالیت گرفته بودند و باید این مجوز‌ها به صورت مرحله‌ای، به دائمی و سپس به تایید بین‌المللی و سازمان جهانی بهداشت برسد.

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده برای مدیریت و مقابله با کرونا، یادآور شد: امروز جریان رسانه‌ای دشمن در تلاش برای به حاشیه بردن زحمات طاقت‌فرسا و شبانه‌روزی فعالان امر مقابله با کرونا است که باید در این خصوص مراقبت‌های لازم را نسبت به نیات شوم دشمن داشته باشیم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه امروز براساس وضعیت جدید بیماری و روند رو به افزایش آن بایستی مراقبت‌های جدی‌تری داشته باشیم؛ گفت: خدمات سامانه "ایران من" براساس تزریق دُز یادآور خواهد بود و شهروندان عزیز کشور نسبت به این امر اهتمام لازم را داشته باشند.

وحیدی افزود: محدودیت‌ها و سخت‌گیری‌ها با هدف کنترل سویه‌های جدید بیماری است.

وی در پایان به نزدیک بودن فرارسیدن ماه محرم الحرام و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین اشاره کرد و گفت: در این خصوص اطلاع‌رسانی‌های موثر رسانه‌ای برای رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص در مراسم بزرگ اربعین، ضرورتی جدی است و باید اقدامات لازم از سوی رسانه‌های رسمی کشور همچون صدا و سیما انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->